Skip to main content

eheh kau sudah?

bulan 6.

serasanya la kan.

sampai tahun depan agak agak cecah tak sepuluh orang budak JAD kerja kat DHL ni?

makin lama makin ramai.

currently dah lapan orang. 

seronok lah bila keje ramai2 kawan .

tapi bila sume dah kawan sendiri sesama melayu,

susah bila nak cuti raya. semua melayu. semua nak cuti raya.

kalau semua cuti. keje takde orang nak backup.

mati mengamuklah encik2 nihonjin kat jepong tuh.

aaahh.. nak cuti raya. T_T

kene suh encik bos boshuu non malay lah pas ni. 


Comments

fadhilah said…
hahha..meriahh..
tapi stress. aku mahu raya. >.<
lupiey said…
x amik baito k
nak apply
pa-to k
Dewi Aja said…
Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Popular posts from this blog

winter's diary

Assalamualaikum.
hisashiburi!!! ^_^V
alhamdulillah. i was granted the chance to write again here. hehe been too lazy to write an entry . been busy hibernating and playing around. it february now. time sure flies fast isn't it? soon enough we will have to say goodbye to dearest snow white and snow man. and HELLO to sakura and colours! :)
since i came to japan last april, the only camera that i have is my ipones's.  5 megapixel if im not mistaken. the quality is quite nice actually. but somehow, this greedy , weak heart of mine :p has been grabbed by the warmth of using my dearest eca's canon dslr. *forgot the series. 
but the sad thing is. i do not have enough money to buy a dslr since it costs so much.  and so... i ended up buying a digital camera , CANON IXY for 9800yen which actually cost 13000yen.  yeay for me there! ^_^
below are some catch i made using my new mr. choco! 
@SAUNA OUTING. 岩盤浴


@BOWLING IN SHIBUYA!

@KINTA'S BIRTHDAY + TAKOYAKI PARTY

@TRIP TO NAGANO FOR SKI.




assalamualaikum..
1 september 2012. bulan 11 sudah. masa memang pantas. mungkin ia bergerak dengan speed yang tak pernah berubah. tapi manusia yang leka. seperti diri ini. ya saya. cepatnya masa berlalu.
mengeluh mengenang masa yang lepas.  ya manusia itu memang dalam kerugian.  telah dinyatakan dengan nyata dalam Alquran yang jarang sekali diselak baca. kerana mata menyala melihat dunia. hai ruginya hati ini yang leka.
mati.  esok? mungkin. sedarlah wahai diri.
sekian coretan pendek malam jumaat.
esok, lusa dan tulat jemputlah semua ke Shibaura Festival 2012 di toyosu. ;)
sorejya. salam.